Velkommen til ØBK's offisielle hjemmeside for
ØSTFOLDTOUREN 2013/14
ØBK - Stiftet 28. mai 1974

Resultater & statistikk

I denne "avdelingen" presenteres Barometerpoengene og diverse annen statistikk.

Barometerpoengene presenteres med bonuspoengene. Man får som kjent 80 poeng hvis man deltar i alle 8 delturneringene. Viktig å merke seg er altså at ALLE bonuspoengene strykes hvis man ikke deltar i alle 8 delturneringene!

Rekorder er enkelt og greit en oversikt over rekordene på 1 t.o.m. 6 serier for klassene dame, herre og etterhvert junior (ingen jr. har deltatt i de to første turneringene). For rekordene 2 t.o.m. 6 serier så telles de alltid fra serie 1 og utover.

Høyest score viser hvor høy score spillerne har oppnådd på sine starter. Skal du henge med i toppen her, da skal du spille mye...

Scoreintervall viser hvor mange serier/starter hver enkelt spiller har i intervallene +200, +250, +1200, +1300 og +1400. Damene er satt opp med intervallene +180, +230, +1100, +1200 og +1300.

Snittlister viser gjennomsnittet spillerne har oppnådd på alle sine starter i Østfoldtouren.

Deltag. pr klubb er en oversikt over hvor mange starter og spillere de forskjellige klubbene stiller med i tour for tour, og totalt.

Resultater fra ØT1, ØT2 osv etterhvert som de spilles. Viser kun spillernes beste start. Ønskes en oversikt over alle starter så finnes det igjen på bowlingres.no

NBF's ranking fra ØT1, ØT2 osv etterhvert som de spilles. Viser kun spillernes totale "poengfangst" pr. delturnering og totalt. Restartenes påvirkning fremkommer altså ikke, de inngår enkelt og greit i tallene som står listet.